info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

Вести

Прочитајте шта је ових дана актуелно у Туристичкој организацији Панчево
Туристичка организација града Панчева организује различите догађаје и спроводи низ активности у циљу промоције града Панчева и туристичке понуде. О свему томе можете се информисати на овој страници нашег сајта.

Завршено испитивање квалитета вода за купање на плажама у Панчеву и околини

Резултати након првог узорковања вода показали су да се купалишта реке Тамиш у Панчеву, Јабуци и Глогоњу, Дунав – Бела стена лево и десно од шпица и на језеру у Качареву, као и Поњавице у Омољици и Банатском Брестовцу могу користити у сврху купања и рекреације.

Опширније...

Манифестација „Дани Вајферта“ одложена је за крај августа

С обзиром да због актуелне епидемиолошке ситуације Кризни штаб није ублажио мере и није могуће организовати велике градске манифестације отвореног типа, Туристичка организација града Панчева одложила је манифестацију „Дани Вајферта“ за крај августа.

Опширније...

Пловидба катамараном „Панука“ до Јабуке 23. маја

Туристичка организација града Панчева увела је нову туру пловидбе Тамишем катамараном „Панука“, на релацији Панчево – Јабука. На овој релацији моћи ћете да се возите сваке прве и треће недеље у месецу, а наредни полазак је 23. маја.

Опширније...

Почела манифестација „Летњи дани“ у центру Панчева

У Панчеву је почела манифестација „Летњи дани“ која ће трајати до 15. септембра. У Градском парку, на Тргу краља Петра I, на делу од Његошеве улице до Градске управе Панчево, постављено је двадесетак штандова на којима излажу своје радове и производе удружења жена с целе територије Панчева, као и жене-самосталне предузетнице.

Опширније...

Бесплатне вожње катамараном за све грађане који се буду вакцинисали до краја маја

Поводом почетка нове сезоне вожњи катамараном „Панука“ по Тамишу Туристичка организација града Панчева обезбедила је бесплатне карте за грађане који се буду вакцинисали против вируса ковид 19 до краја маја.

Опширније...