info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

Плаже и излетишта

У Панчеву и околини постоји више плажа и излетишта где мештани, али и туристи могу да проведу своје слободно време. Овде, на једном месту, можете пронаћи све потребне информације о плажама и излетиштима на нашој територији.

Завршено испитивање квалитета вода за купање на плажама у Панчеву и околини

Резултати након првог узорковања вода показали су да се купалишта реке Тамиш у Панчеву, Јабуци и Глогоњу, Дунав – Бела стена лево и десно од шпица и на језеру у Качареву, као и Поњавице у Омољици и Банатском Брестовцу могу користити у сврху купања и рекреације.

Опширније...

Туристичка организација града Панчева организује специјалну Првомајску туру катамараном „Панука“

Туристичка организација града Панчева организоваће специјалну Првомајску туру катамараном „Панука“ од Панчева до Глогоња, са стајањем на плажама Скела у Јабуци и у Глогоњу.

Опширније...

Плажа на језеру у Качареву

Вештачко језеро у Качареву налази се на 13 километара од Панчева. Изграђено је 2007. године, на месту где је некада био неуређен простор. Данас је једно од главних јужнобанатских купалишта.

Опширније...

Плажа на Тамишу у Панчеву

На градској плажи у Панчеву последњих година није дозвољено купање, јер вода Тамиша није задовољавајућег квалитета. Ипак, и даље је једно од омиљених места за окупљање грађана током врућих летњих дана.

Опширније...