info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

Дани Вајферта

Најпосећенија манифестација у Панчеву која се организује у првој недељи јула

„Дани Вајферта“ је најзначајнија туристичко-привредна манифестација коју организује Туристичка организација града Панчева сваке године у првој недељи јула. У оквиру ње организује се и богат и разноврстан забавно-музички и културно-образовни програм за све генерације.

Манифестација “Дани Вајферта” сваке године је подељена у неколико сегмената: туристички (промоција туристичке “Вајфертове” руте), културно-уметнички (концерти, радионице за децу и предавања), забавни (спортска и забавна надметања) и сегмент посвећен привредницима (сајам старих заната, сајам произвођача крафт пива, сајам локалне гастрономије…)

Током манифестације старо градско језгро и сам центар града враћају се у период када је Ђорђе Вајферт живео и поред богатог културног и забавног програма организују се Сајам пива, старих заната и традиционалних јела.

Манифестација је први пут организована 2015. године.

"Дани Вајферта 2021"

Манифестација „Дани Вајферта“ одложена је за крај августа

С обзиром да због актуелне епидемиолошке ситуације Кризни штаб није ублажио мере и није могуће организовати велике градске манифестације отвореног типа, Туристичка организација града Панчева одложила је манифестацију „Дани Вајферта“ за крај августа.

Опширније...
"Дани Вајферта 2019"
"Дани Вајферта 2018"
"Дани Вајферта 2017"
"Дани Вајферта 2016"
"Дани Вајферта 2015"