info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

Пловидба катамараном „Панука“ до Јабуке 23. маја

Туристичка организација града Панчева увела је нову туру пловидбе Тамишем катамараном „Панука“, на релацији Панчево – Јабука. На овој релацији моћи ћете да се возите сваке прве и треће недеље у месецу, а наредни полазак је 23. маја.

Полазак је у 11 сати из Панчева, а повратак у Панчево је у 17 часова. Рута обухвата полазак са градског пристана и пријатну пловидбу до Јабуке уз задржавање на обали Тамиша у Јабуци и њиховој плажи, а затим повратак у Панчево.

Резервација и куповина карата за овај термин је у Туристичкој организацији града Панчева до 21. маја.

Цена појединачне карте: 900 динара

Метеоролози за овај викенд најављују пријатних 24 степена без падавина, идеално је време за крстарење Тамишем!

У пловидби се проведе до четири сата укупно, са стајањем близу плаже Скела у Јабуци, на обали Тамиша. Време око два и по сата резервисано је за слободне активности, тако да путници могу да шетају у природи или да попију пиће или ручају у пријатном амбијенту. На том делу Тамиша, наспрам Јабуке, постоји чарда. У њој је могуће попити пиће или ручати, саопштено је из Туристичке организације града Панчева.

Могуће је за ручак пријавити се у Туристичкој организацији или код капетана на почетку пловидбе, како би он извршио резервацију и да заинтересоване сачека већ спреман ручак кад катамаран пристане у Јабуку.
У понуди за ручак у Чарди су три врсте рибе: шаран, смуђ и сом, кромпир салата и рибља чорба (цена је 750 динара). Могуће је наручити и неку другу врсту меса. Пиће се посебно плаћа. То су индивидуални трошкови путника.

Уколико буде кише, на катамарану постоје фолије које ће путнике штитити од киши и омогућити уживање у пловидби у свим временским условима

Никола Стоилковић, директор Туристичке организације града Панчева подсећа да су након Првомајске туре до Глогоња добили доста захтева грађана за увођење нових рута, тако да ће недељом бити омогућено панорамско разгледање Панчева и околине на неколико дестинација.

Сваке прве и треће недеље у месецу пловиће се за Јабуку, а сваке друге и четврте недеље у месецу пловиће се до Глогоња. За сада средом поподне могуће је пловити и око Беле стене. Редовне градске вожње су од среде до недеље у терминима 14, 16 и 18 сати.

Информације и резервације у Туристичкој организацији града Панчева телефоном на број: 013 333 399.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Последње објаве
Ознаке (тагови) на сајту:
dozvole za čamce (2) nikola stoilković (3) pančevo (2) polaganje u pančevu (2) turistička organizacija pančevo (3) Панчево (6) Туристичка организација града Панчева (11) александар стевановић (3) банатски брестовац (2) вајфертова трка (2) вожње катамараном (3) дани вајферта (5) дом културе иваново (2) дочек нове године (4) златна дирка (2) иваново (4) катамаран панука (6) културни центар панчево (2) купалиште (2) летњи дани (2) летњи програм (3) манифестација (2) манифестација дани вајферта (4) манифестација летњи дани (2) марко гуран (2) музеј железнице (2) народни музеј панчево (4) наутички туризам (2) никола стоилковић (12) омољица (2) панука (2) паркови панчева (3) плажа на дунаву (2) плажа на тамишу (3) плажа у качареву (2) споменик природе (2) туристичка организација панчево (7) улица новогодишње чаролије (4) улична трка (2) фестивал хармонике (2) шта видети у панчеву (2) шта обићи (3) шта обићи у панчеву (2) језеро у качареву (2) јосип вебер (2)