info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

Бесплатне вожње катамараном за све грађане који се буду вакцинисали до краја маја

Поводом почетка нове сезоне вожњи катамараном „Панука“ по Тамишу Туристичка организација града Панчева обезбедила је бесплатне карте за грађане који се буду вакцинисали против вируса ковид 19 до краја маја.

Туристичка организација града Панчева и Град Панчево на овај начин желе да се захвале суграђанима који су исказали висок ниво одговорности према себи и другима и који су се вакцинисали на неком од пунктова у граду и насељеним местима на нашој територији.

Никола Стоилковић, директор Туристичке организације града Панчева подсећа и да је 12. мај рођендан катамарана „Панука“.

– То је дан од којег је пре четири године катамаран „Панука“ на располагању грађанима, који су и изразили жељу да се купи једно овакво пловило. Туристичка организација града Панчева подржава настојања наше државе и председника Александра Вучића да се што пре повећа број вакцинисаних и достигне колективни имунитет. Одлучили смо да дарујемо наше суграђане који ће се вакцинисати у наредним данима и омогућимо им да део времена проведу у пловидби реком Тамиш, изјавио је Никола Стоилковић.

На вакциналним пунктовима у граду и насељеним местима, грађани који се буду вакцинисали до краја маја, добиће карте-ваучере за једну бесплатну вожњу катамараном „Панука“ на редовној градској рути од градског пристана до Преображењске цркве и светионика на ушћу Тамиша у Дунав.

– Они који буду добили ове карте, потребно је да се јаве телефоном у Туристичку организацију града Панчева и резервишу вожњу у неком од термина од среде до недеље. Пловидба на овој релацији углавном траје око педесетак минута до сат времена, каже Никола Стоилковић, директор Туристичке организација града Панчева.

Карте за бесплатну вожњу катамараном грађани ће добити на вакциналним пунктовима у граду и насељеним местима

Катамаран „Панука“ и у овој сезони обављаће јавни превоз путника за туристичке обиласке сваког дана од среде до недеље у терминима 14, 16 и 18 часова.

Редовна рута је и даље на релацији од градског пристана до Преображењске цркве и назад до светионика, до ушћа Тамиша у Дунав.

Ове сезоне уводе се и повремене туре до Јабуке и Глогоња и разматра се могућност вожњи викендом у два термина до Беле стене.

Информација и резервације карата телефоном на број 013 333 399 радним данима од 8 до 20 сати. Куповина карата је у просторијама Туристичке организације града Панчева.

Катамаран „Панука“

Ценовник:

Цена појединачне карте износи 350 динара.

Деца до 7 година старости не плаћају карту под условом да седе у крилу својих родитеља или пратиоца. Ако деца седе на засебном седишту, цена карте је иста као и за све остале категорије путника – 350 динара.

Цена појединачне карте за туристички обилазак по Тамишу на релацији градски пристан – Јабука и назад износи 900 динара.

Цена појединачне карте за туристички обилазак по Тамишу на релацији градски пристан – Глогоњ и назад износи 1.200 динара.

Цена појединачне карте за туристички обилазак по Тамишу на релацији градски пристан – Бела стена и назад износи 700 динара.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Последње објаве
Ознаке (тагови) на сајту:
dozvole za čamce (2) nikola stoilković (3) pančevo (2) polaganje u pančevu (2) turistička organizacija pančevo (3) Панчево (6) Туристичка организација града Панчева (11) александар стевановић (3) банатски брестовац (2) вајфертова трка (2) вожње катамараном (3) дани вајферта (5) дом културе иваново (2) дочек нове године (4) златна дирка (2) иваново (4) катамаран панука (6) културни центар панчево (2) купалиште (2) летњи дани (2) летњи програм (3) манифестација (2) манифестација дани вајферта (4) манифестација летњи дани (2) марко гуран (2) музеј железнице (2) народни музеј панчево (4) наутички туризам (2) никола стоилковић (12) омољица (2) панука (2) паркови панчева (3) плажа на дунаву (2) плажа на тамишу (3) плажа у качареву (2) споменик природе (2) туристичка организација панчево (7) улица новогодишње чаролије (4) улична трка (2) фестивал хармонике (2) шта видети у панчеву (2) шта обићи (3) шта обићи у панчеву (2) језеро у качареву (2) јосип вебер (2)