info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

„Улица новогодишње чаролије“ организована је и 2018. године

Манифестацију „Улица новогодишње чаролије“ Туристичка организација града Панчева покренула је 2017. године како би обогатила туристичку понуду града, али и како би Панчевци и њихови гости крај године дочекали у весељу и уз разноврстан културно-забавни програм.

Манифестација „Улица новогодишње чаролије“ свечано је отворена 29. децембра 2018. године на бини која је постављена у Улици Николе Тесле у Панчеву.

Манифестацију је отворио Предраг Живковић, заменик градоначелника Града Панчева који је поздравио све окупљене и нагласио да је она граду 25 година недостајала.

– Прошле године почели смо с овим пројектом. Панчеву је недостајала оваква манифестација у оквиру које организујемо и дочек Нове године. Прошле године када је организована по први пут, окупила је велики број људи и показало је да је потребно поново организовати једну такву манифестацију, рекао је Предраг Живковић на отварању манифестације.

Дечји хор „Вокал кидс“

У музичком делу програма први су наступили дечји хор „Вокал кидс“, а затим је публику скоро до поноћи забављао бенд састављен од локалних музичара: Тођа, Мизге и Борко.

Популарни панчевачки рок састав „Резервни план“ наступио је 30. децембра у музичком делу програма манифестације Улица новогодишње чаролије, као и рок бенд „The Twilight“. Њихов наступ није омела ни киша која је читаве вечери падала, а њихови фанови уживали су уз добру музику и популарне хитове.

Све три вечери публика је уживала у наступима домаћих поп и рок бендова

Дуж Улице Николе Тесле постављене су и дрвене бараке и тезге на којима су до 31. децембра своје производе излагали и продавали панчевачка удружења, појединци, предузетници у периоду од 18 сати до поноћи.

Сва три дана кувало се вино и ракија, топла чоколада, продавати слане и слатке посластице (палачинке, крофне и други колачи), сувенири, новогодишњи аранжмани, све што је могло бити потребно у време празника.

Манифестација је трајала до 31. децембра и завршила се дочеком нове године на отвореном и ватрометом у поноћ.

У пратећем делу програма посетиоце Улице новогодишње чаролије забављали су домаћи извођачи, јер Туристичка организација града Панчева је наставила да афирмише панчевачке извођаче, музичаре и ствараоце.

Плакат којим је најављен Дочек нове године и манифестација „Улица новогодишње чаролије“

У новогодишњој ноћи, 31. децембра, од 22 до 23 сата свирао је тамбурашки оркестар „Вајфертов бенд“, а од 23 сата до 1 сат након поноћи „Експлозив бенд“ који је Панчевце и њихове госте увео у нову годину уз популарне хитове.

Организатор манифестације Улица новогодишње чаролије и дочека нове године је Туристичка организација града Панчева, уз подршку Града Панчева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Последње објаве
Ознаке (тагови) на сајту:
dozvole za čamce (2) nikola stoilković (3) pančevo (2) polaganje u pančevu (2) turistička organizacija pančevo (3) Панчево (6) Туристичка организација града Панчева (11) александар стевановић (3) банатски брестовац (2) вајфертова трка (2) вожње катамараном (3) дани вајферта (5) дом културе иваново (2) дочек нове године (4) златна дирка (2) иваново (4) катамаран панука (6) културни центар панчево (2) купалиште (2) летњи дани (2) летњи програм (3) манифестација (2) манифестација дани вајферта (4) манифестација летњи дани (2) марко гуран (2) музеј железнице (2) народни музеј панчево (4) наутички туризам (2) никола стоилковић (12) омољица (2) панука (2) паркови панчева (3) плажа на дунаву (2) плажа на тамишу (3) плажа у качареву (2) споменик природе (2) туристичка организација панчево (7) улица новогодишње чаролије (4) улична трка (2) фестивал хармонике (2) шта видети у панчеву (2) шта обићи (3) шта обићи у панчеву (2) језеро у качареву (2) јосип вебер (2)