info@visitpancevo.rs

пишите нам

+381 13 333 399

позовите нас

Војводе Петра Бојовића 2

наша адреса

Хуманитарни базар испред Туристичке организације Панчево (ВИДЕО)

Хуманитарни базар на којем се прикупљају новчана средства за лечење малог Оливера и Ану Ирис организован је испред Туристичке организације Панчево.

Базар је почео 17. децембра и одржава се четврти дан. И наредних неколико дана тезга са производима и сувенирима, од чије продаје приход иде у хуманитарне сврхе, биће постављен испред Туристичке организације.

Јасмина Петровић из Панчева и Туристичка организација организовали су овај хуманитарни базар у жељи да помогну да се прикупи неопходан новац за лечење ове деце. Мали Оливер је напунио годину дана и болује од спиналне мишићне атрофије, док је Ана Ирис наша суграђанка, има 11 година, а њој је неопходна помоћ да прохода.

  • Ми смо инспирисани базарима који су се организовали широм Србије решили да и овде у Панчеву направимо тако нешто. Путем друштвених мрежа ширили смо причу о овом хуманитарном базару. Позивам људе да дођу до наше тезге, купе неку ситницу или бар убаце новац у кутије, каже Јасмина Петровић.

Никола Стоилковић, директор Туристичке организације града Панчева позвао је све грађана да дођу до штанда испред Туристичке организације на којем је прегршт различитих производа и сувенира, а од чије продаје приход иде у хуманитарне сврхе.

  • Дођите, купите нешто, или само донирајте новац. Циљ нам је да помогнемо да се што пре сакупи неопходни новац за лечење ове деце. С обзиром да су медведићи у Београду, на Гардошу, оставиле снажан утисак на грађане и да су сви одлазили да се сликају са њима, ми смо позајмили њихову идеју. Направили смо декорацију с медведићима како бисмо покушали да наше суграђане и на тај начин заинтересујемо да дођу до нас, а кад су већ ту да дају и свој допринос у прикупљању средстава за ову децу, рекао је Никола Стоилковић.

Осим што је одзив био добар и многи грађани су купили ствари са базара, било је и Панчеваца који су донели своје производе за продају.

Уколико желите да и ви будете део овог хуманитарног базара, свратите наредних дана до Туристичке организације Панчево или пошаљите СМС за Оливера 848 на 3030 и за Ану Ирис 253 на 3030.

Погледајте и извештај који је емитовала Телевизија Панчево:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Последње објаве
Ознаке (тагови) на сајту:
dozvole za čamce (2) nikola stoilković (3) pančevo (2) polaganje u pančevu (2) turistička organizacija pančevo (3) Панчево (6) Туристичка организација града Панчева (11) александар стевановић (3) банатски брестовац (2) вајфертова трка (2) вожње катамараном (3) дани вајферта (5) дом културе иваново (2) дочек нове године (4) златна дирка (2) иваново (4) катамаран панука (6) културни центар панчево (2) купалиште (2) летњи дани (2) летњи програм (3) манифестација (2) манифестација дани вајферта (4) манифестација летњи дани (2) марко гуран (2) музеј железнице (2) народни музеј панчево (4) наутички туризам (2) никола стоилковић (12) омољица (2) панука (2) паркови панчева (3) плажа на дунаву (2) плажа на тамишу (3) плажа у качареву (2) споменик природе (2) туристичка организација панчево (7) улица новогодишње чаролије (4) улична трка (2) фестивал хармонике (2) шта видети у панчеву (2) шта обићи (3) шта обићи у панчеву (2) језеро у качареву (2) јосип вебер (2)